Vélemények

2016. 05. 17.

Ezúton is köszönöm a munkájukat, mindenben kifogástalanok voltak. Örülök, hogy vannak még az országban ilyen jó cégek/szakemberek, maradjanak is meg annak. Csak a legfelsőbb fokon tudok/tudunk nyilatkozni mindazért, amit értünk...

Hogyan történik a gyors, és szakszerű lomtalanítás ?

Életünk során sokszor kerülhetünk olyan szituációba, amikor egyik ingatlanból költözünk a másikba, és már nincs szükségünk a régi, vagy megunt dolgainkra. Ekkor jöhet szóba a lomtalanítás, melynek során a költöztető vállalkozás szolgáltatását megrendelve kényelmesen, és biztonságosan megszabadulhatunk ezektől az ingóságainktól.

Mivel a lomtalanítással már évek óta foglalkozó cégek, csak megbízható szakemberekkel működnek együtt, a ház-és lakás tulajdonosoknak nem kell idegeskedniük a bútoraik, zongorájuk, vagy más egyéb nem kívánatos tárgyaik miatt, hiszen csak megmondják miket kell vinni, és a költöztető brigád végzi is a dolgát.

Úgy dolgoznak, hogy Önnek nem kell semmit megfognia, cipekedni – egyszóval ez a csapat vállalja a lépcsőzést, mindenféle kockázatát ennek a nem mindennapi nehéz fizikai munkának, hiszen erre nem mindenki alkalmas.

Mondjuk ezt azért, mert csak speciálisan erre a munkára kifejlesztett eszközökkel lehetséges a bútorszállítás, zongoraszállítás, illetve a háztartási eszközök kipakolása, majd elszállítása.

Az sem mindegy, hogy a lomtalanító cég milyen gépjárművekkel szállítja el a bútorokat, mert csak kifogástalan műszaki paraméterekkel rendelkező tehergépkocsit lehet erre a célra felhasználni, és a 100%-ig biztonságos, megfelelően rögzített áruszállításra is nagy hangsúlyt kell fektetnie a cég munkatársainak, ha nem akarnak pl. egy közúti ellenőrzés során rendőrségi büntetőcsekket kapni.

A lomtalanító brigád szakmeberei direkt erre a munkavégzésre előírt munkavédelmi bakancsban, megfelelő tapadást biztosító védőkesztyűben, valamint biztonsági hevederrel ragadják meg a nehezebb tárgyakat, majd rakják fel a gépjármű rakodóterébe.

Ön is éppen költöztetés, lomtalanítás előtt áll ? Akkor ne hezitáljon, és hívja fel munkatársunkat, majd egyeztessen vele a lomtalanítás szolgáltatásunkkal kapcsolatosan !

Árajánlat Kérés