Vélemények

2017. 01. 30.

Minden tiszteletünk a fiúké!Nem egy könnyű munka a költöztetés,ők mégis jókedvűen és pikk-pakk hurcoltàk a nehéz dolgainkat a második emeletről. Közvetlenek, precízek és nagyon mobilisak.Minden kérésünket igyekeztek teljesíteni.Még ebédidőt sem...

Milyen gyakori gondok jelentkeznek a költöztetés során ?

Zongora, bútor, vagy háztartási gépek szállításakor – valljuk be – nem mindegy, hogy a korábbi helyéről az új helyére milyen állapotban jutnak el az ingatlan tulajdonosok értékei.

Akik éppen a költöztetésen törik a fejüket, sokszor követik el azt a hibát, hogy a barátokat hívják el segítségül. Ám ez gyakran ahhoz vezet, hogy mivel a nehéz bútorok megfogása-szállítása nem is olyan felhőtlen öröm személyi sérülések következnek be a művelet során.

Gondolunk most itt arra, hogy például a sarkoknál, csúszásmentes kesztyű nélkül megragadott páncélszekrény cipelés közben ráeseik a delikvens lábára, és ezzel súlyos sérülést, netán roncsolódást, törést idéz elő. Láthatjuk, hogy ilyenkor a költöztetés biztonságos végrehajtása mennyire a háttérbe szorul, és bizony ilyenkor a tárgyaink is sérülhetnek, nem beszélve a sérült gyors, és szakszerű kórházi ellátásáról.

Az igazat megvallva az átlagemberek nem alkalmasak ilyen súlyos dolgok cipelésére, szállítására, hordására, hiszen a hirtelen fizikai megterhelés következtében sérülhet a kezünk, a hátunk, a vállunk, a derekunk, és a bokánk is kificamodhat.

Ezzel ellentétben egy rutinos, és sok éve a szakmában tevékenykedő bútorszállító cég felkészülve, a megfelelő eszközök igénybevételével végzi a nehéz bútorok költöztetését.

Ilyen eszközök lehetnek például a heveder, vagy hám, amelyek segítségével a hozzáértő bútorpakoló munkatárs elkerülheti a sérülést, mivel a gerincoszlopára egyenlő mértékű terhelés jut. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy mennyire fontos ilyenkor a sokéves tapasztalat, és technika kivitelezése a költöztetés alatt. Így ezek a nehéz fizikai munkát végző dolgozók könnyedén szállítanak nagy bútorokat anélkül, hogy a berendezések épségét, valamint az egészségüket kockára tennék.

Ön se kockáztasson, hanem keresse költöztető cégünket, és kérjen árajánlatot !

Árajánlat Kérés