Vélemények

5.0

2016. 02. 24.

Percre pontos, udvarias, a munkára figyelmes emberek jöttek hozzám. Ritka manapság az ilyesmi.

Bútorszállítás

Drága vagy nehezen megoldható a bútorszállítás? Nehezek a bútorai és nincs lift?

Mi segíthetünk Önnek!

Bútorszállítás az üzlettől az otthonáig, belföldön és külföldön egyaránt, a hét minden napján.

Új bútort vásárolt, de az üzlet túl drágán vállalja a bútor házhoz szállítását? Esetleg nem vállalják a bútor emeletre való felvitelét, helyére tételét? Használt bútort vásárolt, de szállítást nem tudja megoldani? 

Tapasztalt munkatársainkkal megoldást nyújtunk problémájára. Akár az üzlettől otthonáig vállaljuk a bútorainak sérülésmentes szállítását, helyére tételét, és akár a régi bútorokat is elszállítjuk.

Cégünk mennyiségi korlát nélkül vállalja bútorok szállítását, emeletre való felvitelét, a bútor helyre tételét, igény esetén akár az összeszerelést is.

Néhány javaslat a szállítás egyszerűsítésére és a munkaidő rövidítésére:

  • A szekrények ajtajait érdemes leragasztani, így elkerülhetőek a sérülések az ajtók kinyílása esetén. A leragasztáshoz nem tanácsoljuk a barna színű ragasztó használatát, mert az nyomot hagy.
  • A polcokat mindenképp tanácsoljuk kiszedni.
  • 2 méternél magasabb bútorok esetén lapra szerelt állapotban könnyebb és biztonságosabb a szállítás. Lapra szerelés esetén javasoljuk, hogy a kiálló csavarokat, tipliket is szedjék ki, mivel hiába takarjuk le a bútorokat ezek a kiálló alkatrészek könnyen sérüléseket okozhatnak a bútor többi darabjában.

A DBR Költöztetés munkatársai a hét bármely napján az Ön rendelkezésére állnak, legyen szó bútorszállítás, költöztetés, lomtalanítás, nemzetközi költöztetés és egyéb munkákról!

Árajánlatért írjon nekünk!

Árajánlat Kérés