költöztetés Budapest

Zongora, bútor, vagy háztartási gépek szállításakor – valljuk be – nem mindegy, hogy a korábbi helyéről az új helyére milyen állapotban jutnak el az ingatlan tulajdonosok értékei.

Akik éppen a költöztetésen törik a fejüket, sokszor követik el azt a hibát, hogy a barátokat hívják el segítségül. Ám ez gyakran ahhoz vezet, hogy mivel a nehéz bútorok megfogása-szállítása nem is olyan felhőtlen öröm személyi sérülések következnek be a művelet során.

Gondolunk most itt arra, hogy például a sarkoknál, csúszásmentes kesztyű nélkül megragadott páncélszekrény cipelés közben ráeseik a delikvens lábára, és ezzel súlyos sérülést, netán roncsolódást, törést idéz elő. Láthatjuk, hogy ilyenkor a költöztetés biztonságos végrehajtása mennyire a háttérbe szorul, és bizony ilyenkor a tárgyaink is sérülhetnek, nem beszélve a sérült gyors, és szakszerű kórházi ellátásáról.

Az igazat megvallva az átlagemberek nem alkalmasak ilyen súlyos dolgok cipelésére, szállítására, hordására, hiszen a hirtelen fizikai megterhelés következtében sérülhet a kezünk, a hátunk, a vállunk, a derekunk, és a bokánk is kificamodhat.

Ezzel ellentétben egy rutinos, és sok éve a szakmában tevékenykedő bútorszállító cég felkészülve, a megfelelő eszközök igénybevételével végzi a nehéz bútorok költöztetését.

Ilyen eszközök lehetnek például a heveder, vagy hám, amelyek segítségével a hozzáértő bútorpakoló munkatárs elkerülheti a sérülést, mivel a gerincoszlopára egyenlő mértékű terhelés jut. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy mennyire fontos ilyenkor a sokéves tapasztalat, és technika kivitelezése a költöztetés Budapest alatt. Így ezek a nehéz fizikai munkát végző dolgozók könnyedén szállítanak nagy bútorokat anélkül, hogy a berendezések épségét, valamint az egészségüket kockára tennék.

Ön se kockáztasson, hanem keresse költöztető cégünket, és kérjen árajánlatot !

Blogs

Latest Blogs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua erat libero condimentum metus.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Presets Color

Primary
Secondary