Vélemények

5.0

2015. 04. 19.

Hosszas keresgélés után választottam Önöket. Két kisgyerekkel költöztünk egy családi házba. A költöztetők kedvesek voltak, segítettek a csomagolásban, és miután a bútorokat a helyükre tették, minden dobozt abba a szobába...

Zsófia, Budapest

Mégtöbb Értékelés

Hogyan történik a gyors, és szakszerű lomtalanítás Budapesten kedvező árakon?

Életünk során sokszor kerülhetünk olyan szituációba, amikor egyik ingatlanból költözünk a másikba, és már nincs szükségünk a régi, vagy megunt dolgainkra. Ekkor jöhet szóba a lomtalanítás, melynek során a költöztető vállalkozás szolgáltatását megrendelve kényelmesen, és biztonságosan megszabadulhatunk ezektől az ingóságainktól.

Mivel a lomtalanítással már évek óta foglalkozó cégek, csak megbízható szakemberekkel működnek együtt, a ház-és lakás tulajdonosoknak nem kell idegeskedniük a bútoraik, zongorájuk, vagy más egyéb nem kívánatos tárgyaik miatt, hiszen csak megmondják miket kell vinni, és a költöztető brigád végzi is a dolgát.

Úgy dolgoznak, hogy Önnek nem kell semmit megfognia, cipekedni – egyszóval ez a csapat vállalja a lépcsőzést, mindenféle kockázatát ennek a nem mindennapi nehéz fizikai munkának, hiszen erre nem mindenki alkalmas.

 

Hívjon minket Most!   +36-30-756-0622

Mondjuk ezt azért, mert csak speciálisan erre a munkára kifejlesztett eszközökkel lehetséges a bútorszállítás, zongoraszállítás, illetve a háztartási eszközök kipakolása, majd elszállítása.

Az sem mindegy, hogy a lomtalanító cég milyen gépjárművekkel szállítja el a bútorokat, mert csak kifogástalan műszaki paraméterekkel rendelkező tehergépkocsit lehet erre a célra felhasználni, és a 100%-ig biztonságos, megfelelően rögzített áruszállításra is nagy hangsúlyt kell fektetnie a cég munkatársainak, ha nem akarnak pl. egy közúti ellenőrzés során rendőrségi büntetőcsekket kapni.

A lomtalanító brigád szakemberei direkt erre a munkavégzésre előírt munkavédelmi bakancsban, megfelelő tapadást biztosító védőkesztyűben, valamint biztonsági hevederrel ragadják meg a nehezebb tárgyakat, majd rakják fel a gépjármű rakodóterébe.

Ön is éppen költöztetés, lomtalanítás előtt áll ? Akkor ne hezitáljon, és hívja fel munkatársunkat, majd egyeztessen vele a lomtalanítás szolgáltatásunkkal kapcsolatosan !

Költöztetés Budapest területén és országosan profi szakemberekkel kedvező árakon! Lomtalanítás Budapesten, lomelszállítás szuper árakon!

 

Hívjon minket Most!   +36-30-756-0622

Árajánlat Kérés