Vélemények

5.0

2016. 02. 24.

Percre pontos, udvarias, a munkára figyelmes emberek jöttek hozzám. Ritka manapság az ilyesmi.

Költöztetés, lomtalanítás tippek Budapesten! Kedvező árak

Tippek, hogy a költöztetés és lomtalanítás nehogy tortúra legyen Budapesten!

Akár lakás vagy ház, akár iroda költöztetéshez, akár csak egy egyszerű lomtalanításhoz, akár belföldi költöztetéshez Budapesten, akár nemzetközi költöztetéshez próbálunk kedvező áron költöztetőt keresni, nem vagyunk könnyű helyzetben.

Jó lenne, ha meg tudnánk magunk oldani a költözést, de a legtöbb esetben olyan nagyméretű, nehéz bútorokat kellene tudnunk ehhez megmozgatni és szállítani, ami egy átlagember átlagos autójával szinte lehetetlen kihívásnak bizonyulhat.

Ekkor pedig még nem is beszéltünk arról, hogy a költöztetés során a budapesti költöztetőknek törékeny, mégis, eszmei szempontból rendkívül értékes tárgyakat is szállítaniuk kell.

 

Hívjon minket Most!   +36-30-756-0622

Meg kell birkózniuk a nagymama által örökölt porcelán ebédlőkészlettel, a nászajándékba kapott kristálypoharakkal, az értékes kütyükkel, de akár az ékszerek szakszerű szállítása is kihívás elé állítja a költöztetőket.

Attól viszont még, hogy nem tudjuk minden tárgy szállítását önállóan megoldani, magunk is sokat tehetünk azért, hogy a költözés minél kisebb tortúrával járjon.

A költöztetésben jártas szakemberek, azaz a költöztetők – legyen szó akár belföldi költöztetésről kedvező árakon Budapesten, nemzetközi költöztetésről, iroda költöztetésről vagy lomtalanításról – általában egyetértenek abban, hogy a költözéshez való felkészülést nem szabad az utolsó pillanatra hagyni.

Mihelyst megtudjuk, hogy hamarosan költöznünk kell, máris elkezdhetjük a költözés szervezését, legalább gondolatban.

Attól függően, hogy mennyi holmival, milyen járművel és hová fogunk költözni – belföldi költöztetésről, nemzetközi költöztetésről, iroda költöztetésről vagy lomtalanításról lesz szó – érdemes minél hamarabb átgondolnunk, hogy mi az, amit mindenképpen magunkkal szeretnénk vinni, illetve melyek azok a tárgyak, amelyektől nem esik nehezünkre megválnunk.

A belföldi költöztetés árak Budapesten, de még a nemzetközi költöztetés árak is ugyanis nagy mértékben módosulhatnak annak függvényében, hogy mennyi mindent viszünk magunkkal, hány költöztetőre van szükségünk a pakoláshoz és a rakodáshoz, hány munkaórát vesz igénybe az anyagmozgatás, na és persze attól is, hogy milyen jól sikerült választanunk profi költöztető csapatot Budapesten.

Így tehát a költözés első lépése mindig a lomtalanítás, selejtezés kell, hogy legyen – először nyilván csak gondolatban, később pedig a gyakorlatban is megvalósítva.

Ha nemzetközi költöztetést kérünk és mondjuk egy kis garzonba költözünk a tágas családi házunk helyett, akkor ez az időszak nagyon sok körültekintést fog igényelni.

Próbáljunk tehát minél több mindentől megválni, ami túl nagy és pótolható – hiszen könnyen előfordulhat, hogy jobban járunk, ha odakint ugyanazt újonnan megvásároljuk és a barkácsáruházból kiszállíttatjuk akár ingyenesen is, mintha hetedhét határon át megpróbáljuk elcipeltetni magunkkal.

Láthatjuk tehát, hogy a költözés legfontosabb és sokszor a leginkább hosszadalmas része fejben történik.

Ha megpróbáljuk kiszelektálni a felesleges holmit, az évszaknak nem megfelelőket már folyamatosan elkezdjük dobozolni, illetve, ha mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél inkább átgondoltan és szervezetten történjen a költöztetés – profi és tapasztalt költöztetőkre bízzuk a munkát, mindenről előre eldöntjük, hol lesz a helye – akkor a költöztetés könnyen, gyorsan és gördülékenyen fog menni, és csak minimális tortúrát fog jelenteni.

 

Hívjon minket Most!   +36-30-756-0622

Árajánlat Kérés