Költözés és szállítás Budapesten és országosan is!

Velünk gyors és egyszerű a költözés! Mindent szállítás problémamentes!

ELÉRHETŐEK VAGYUNK 7 - 22 ÓRÁIG

HÍVJON MINKET MOST: (+36) 30 756-0622

További Szolgáltatásaink

Árajánlatkérés

Költözteté, szállítás Budapest

Megbízható szakembereket keres, akik megóvják értékeit a költözés, szállítás során?

Új otthont talált magának, és olyan költöztetőt keres, akiben megbízhat? Válasszon minket! Munkatársaink több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a költöztetés Budapest szolgáltatás területén, munkájukra igényesek, a megrendelő minden tárgyára vigyáznak, körültekintően pakolják és szállítják azokat.

Egy költözés, főleg az azzal járó pakolás sok idegeskedéssel, feszültséggel jár. A DBR Költözés Budapesten segíthet, hogy ez Önnél ne így legyen, és a költözés jó élményként maradjon meg emlékeiben, ugyanis nem csak ingóságainak elszállítását vállaljuk, hanem azok szakszerű becsomagolását is.

koltoztetes-budapest

ELÉRHETŐEK VAGYUNK 7 - 22 ÓRÁIG

HÍVJON MINKET MOST: (+36) 30 756-0622

koltoztetes-budapest

Olcsó költözés, szállítás Budapesten és országosan is kedvező árakon!

Profi és szakszerű szállítás, költözés

Nálunk olcsóköltözés és szállítás árak várják!

Tapasztalt, ügyes szállítást, költözést végző kollégák

Hétvégén és ünnepnapokon is költözéssel és szállítással foglalkozunk Budapesten és országosan!

Költözés és szállítás Budapesten

Épületen belüli-, budapesti, belföldi- vagy akár külföldi költöztetés, a hét minden napján.

A költözés mindig sok munkával és nehézséggel jár, ezért érdemes olyan szolgáltatást választani, amivel a költözés Budapesten gördülékenyen haladhat. A pakolás, a fuvarszervezés, a kicsomagolás mind-mind rengeteg időt és energiát emészt fel, ezért fontos átgondolt döntést hozni a költöztető cég kiválasztása során is.

A költöztetés árak megadásánál elsődleges szempontunk volt, hogy versenyképes és előre kalkulálható bújtatott költségek nélküli árakat biztosítsunk ügyfeleink számára. Több éves tapasztalatunk arra az elhatározásra juttatott bennünket, hogy a költözés árakat a lehető legnagyobb mértékig az ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítsuk ki. Így kétféle díj számítással vagyunk jelen a költöztetői piacon.

Akár néhány tárgy, akár a teljes lakás költöztetés elvégzésére keres segítséget, cégünk készséggel áll a rendelkezésére. Bizonyos esetekben csak néhány polc, doboz és táska elszállítására van szükség, máskor pedig a súlyos bútorok, ágyak, háztartási berendezések és a szállítás is ránk vár . Egyik sem okozhat problémát, ha minket keres meg költözési igényével. Keressen minket bizalommal akkor is, ha csak a szomszédos utcába vagy lépcsőházba feladat a költözés és keressen akkor is, ha az ország másik végében található a célállomás. Kiváló kilométer díjainknak köszönhetően gazdaságos megoldást kínálunk.

A nagy távolságokra történő költözés esetén kiemelt jelentősége van a jármű megválasztásának; cégünk több különböző méretű rakterű tehergépjárművek rendelkezik, így mindig azt a járművet használjuk, ami a leggazdaságosabb megoldást szavatolja. Ennek köszönhetően eredményesen csökkenthetők a hosszú távú szállítás díjai. Annak érdekében, hogy a szolgáltatást a lehető legalacsonyabb áron tudjuk biztosítani, a rakodásban részt vevő alkalmazottak számát is optimálisan kell megválasztanunk. Ezt csak akkor tehetjük meg, ha Ön pontos leírással szolgál a költözésre, szállításra szánt tárgyakról, azok jellegéről, nagyságáról, súlyáról és csomagolásáról vagy pedig abban az esetben, ha a konkrét árajánlatot megelőzően megtekintjük a helyszínt.

Presets Color

Primary
Secondary