Vélemények

2017. 01. 30.

Minden tiszteletünk a fiúké!Nem egy könnyű munka a költöztetés,ők mégis jókedvűen és pikk-pakk hurcoltàk a nehéz dolgainkat a második emeletről. Közvetlenek, precízek és nagyon mobilisak.Minden kérésünket igyekeztek teljesíteni.Még ebédidőt sem...

Lomtalanítás

Eladta ingatlanát és a régi bútorokra már nincs szüksége? Messze még az éves lomtalanítás?

 

Lomtalanítás Budapest, lomtalanítás árak

 

Mi megoldjuk a problémáját!

 

Lomtalanítás Budapesten! Használt bútorok elszállítása a hét bármely napján!

A lomtalanítás Budapesten időnként minden otthonban szükségessé válik, mert senki nem szívesen dobja a szemétbe a már nem használt, vagy lecserélt tárgyait. Természetesen idővel ezek szépen összegyűlnek, nem kevés helyet foglalva el, és akkor még nem is említettük a rovarok/rágcsálók megtelepedését, valamint a tűzveszélyt amit ezek a “lomok” jelentenek. Az hogy nem dobjuk azonnal a szemétbe teljesen érthető, mivel egyrészt még jó lehet valamire, másrészt emlékek is kötődhetnek hozzájuk, és nem szeretnénk “szemét”-ként tekinteni a dolgainkra, még ha oly haszontalanok is már számunkra. Ezért fontos elkülöníteni a “valóban szemetet“, a még “jó lehet valamire” tárgyaktól.

Időről időre minden otthonban szükségessé válik a lomtalanítás. Egy esetleges költözés is jó alkalom, hogy megváljon feleslegessé vált tárgyaitól. Nem akarja kivárni az éves lomtalanítást? Nehézséget okoz a nehéz tárgyak mozgatása? Mi segítünk, hogy ne Önnek kelljen bajlódnia a lomtalanítással. Hivatalos lerakóhelyre szállítjuk megunt, elhasználódott, tönkre ment könyveit, bútorait, ruháit, háztartási gépeit.

Lomtalanításra lenne szükség, de nem szeretné kivárni az éves lomtalanítást? Eladta vagy kiadta házát/lakását de üresen kell átadnia? Lecserélné megunt, elhasználódott bútorait? Tudjuk, hogy a feleslegessé vált nagyobb tárgyaktól, bútoroktól nehéz megszabadulni, hiszen Fővárosi Közterület-fenntartó által szervezett lomtalanítás évente csak egyszer van, és persze sosem akkor, amikor aktuális lenne.

Mi kedvező lomtalanítás árakon megoldjuk feleslegessé vált ingóságainak elszállítását, így nem Önnek kell lépcsőznie a nehéz bútorokkal, így elkerülheti az esetleges sérüléseket is. Amennyiben minket választ, csak annyi a dolga, hogy rámutat a lomtalanításra szánt tárgyakra, és mi már visszük is. Hívjon minket bizalommal, pincétől a padlásig elszállítjuk ingatlanából az Ön által kért lomokat hivatalos lerakótelepre.

Lomtalanítás Budapest szolgáltatásunkat olyan cégeknek is ajánljuk, akiknek útban vannak a lomok, az elromlott, elhasználódott, feleslegessé vált műszaki cikkek, irodai berendezések, bútorok, felgyülemlett papírok, és ezektől nehézkesen tudnának csak megszabadulni.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az lomtalanítás Budapest szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és tapasztalt kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését az lomtalanítás Budapest szolgáltatásunkkal kapcsolatban! Töltse ki az ajánlatkérő lapunkat! Kérjük, hogy minél pontosabban adja meg az adatokat, hogy ezáltal mi is pontos, személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni Önnek!

Lomtalanításra időt és energiát fordítani, ráadásul olcsón és gyorsan megszervezni?  Mindez napjainkban egyre költségesebb és csak szigorú előírások mellett lehetséges. Ön is biztosan egyetért azzal, hogy ma már sok mindenre nincs időnk rohanó világunkban. Így van ez a mindennapokban felhalmozott tárgyainkkal, lomokkal, régi bútorainkkal, kacatjainkkal. Ezekről gondoskodni, tárolásukat megoldani (helyet foglalnak). ez mind idő és kényelmetlenné teszi életünket.

Amennyiben bizonytalan a lomok mennyiségével, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, így pontosabb árajánlatot tudunk adni az elszállításra.

A hét bármely napján vállaljuk lakások, házak, irodák lomtalanítását akár pincétől a padlásig.

Lomtalanítás árak nálunk a legkedvezőbbek. Lomtalanítás árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árajánlatért írjon nekünk!

Lomtalanítás Budapest, lomtalanítás árak

Árajánlat Kérés