Lomtalanítás Budapesten és országosan kedvező árakon!

Sok a ház körüli lom? Akkor hívjon minket : lomtalanítás Budapesten, országosan kedvező árakon!

koltoztetes-budapest

ELÉRHETŐEK VAGYUNK 7 - 22 ÓRÁIG

HÍVJON MINKET MOST: (+36) 30 756-0622

További Szolgáltatásaink

Árajánlatkérés

Lomtalanítás Budapest

Eladta ingatlanát és a régi bútorokra már nincs szüksége? Messze még az éves lomtalanítás?

Már sok ideje halmozza lakásában a lomokat? Szeretne mostmár tőlük megszabadulni, azonban még messze van az éves lomszállítás vagy netán már le is késte azt?

Akkor bátran tárcsázzon minket, mi leszünk az emberei! Mi megszabadítjuk Önt használt bútoraitól, elromlott háztartási gépeitől, valamint szinte bármitől, amely feleslegesen veszi el a helyet lakása értékes négyzetmétereiből. A lomszállítás folyamatát bízza profikra megfizethető lomtalanítás árak mellett!

A folyamat elsőre roppant egyszerűen hangzik, azonban egy roppant bonyolult folyamat is lehet. Bízza hát egy profi csapatra a lomok elszállításának folyamatát, legyen szó a legmocskosabb tűzhelyről vagy egy szeméttel megtöltött lakásról!

Mi elszállítjuk már nem kívánatos, megunt, esetleg hibás elektronikai berendezéseit, elhasznált bútorait, továbbá szinte bármit, amely útban lehet otthonában! Szolgáltatásaink minden esetben előre egyeztetettek és cégünkkel nem szükséges attól félnie, hogy hosszú időre leterheljük, hiszen nekünk is az az érdekünk, hogy mielőbb végezzünk!

Lomtalanítás Budapest

ELÉRHETŐEK VAGYUNK 7 - 22 ÓRÁIG

HÍVJON MINKET MOST: (+36) 30 756-0622

koltoztetes-budapest

Olcsó lomtalanítás Budapesten és országosan is kedvező árakon!

Profi és szakszerűen végzett lomtalanítás

Nálunk olcsó lomtalanítás árak várják!

Tapasztalt, ügyes lomtalanító kollégák

Hétvégén és ünnepnapokon is lomtalanítást vállalunk Budapesten és országosan!

lomtalanítás árak

Miért bízza tapasztalt cégünkre a lomtalanítás feladatit Budapesten is?

Vállalkozásunk rengeteg éves tapasztalattal rendelkezik a lomtalanítás Budapest területén, ezáltal bátran kijelenthetjük, hogy szinte mindent láttunk már, amely csak szembejöhet egy lomszállítás folyamán az emberrel. Tárcsázzon minket bátran, bármilyen rossz is az adott helyzet, de ha csak egy már útban lévő szekrény eredményez gondot a lakásban, akkor is mi leszünk az emberei!

Megszabadulna a már megunt és feleslegessé vált lomjaitól? Elszállítunk mindent, legyen szó elektronikai hulladékokról, elromlott tv, hűtő, mikro, elektromos sütő, számítógép berendezésekről, kis és nagy bútorokról, rossz és használt bútorok, szekrények, ágyak, kanapék, fotelek, székek, bármit amely csak a helyet foglalja.

Megszabadítjuk feleslegessé vált kis és nagy háztartási gépeitől, ha kidobná mosógépét, hűtőgépét, sütőjét, mert már csak asztalnak jó. Lomtalanítás területén sok éves tapasztalattal rendelkező csapatunk vállalja akár irodák, lakások, albérletek, nyaralók, raktárak, garázsok teljes vagy csupán csak részleges lomtalanítását is. A legjobb áron cégünkkel!

Lomtalanítás Budapest

ELÉRHETŐEK VAGYUNK 7 - 22 ÓRÁIG

HÍVJON MINKET MOST: (+36) 30 756-0622

Lomtalanítás Budapest

Mikor szükséges és fontos hogy elvégezze az éves lomtalanítást Budapesten?

Ha Önnél is rengeteg a felesleges felhalmozódott kacat, amelyet soha senki nem használ, de nincs lehetősége megszabadulni tőle, viszont már unja nézni, hogy ezek a holmik értékes helyt foglalnak? Nincs ötlete sem, hogy mégis hova tegye őket? Jobb lenne megszabadulni ezektől?

Mi segítünk ebben Önnek. Lom elszállítás szolgáltatásunk során megszabadítjuk Önt a rengeteg felesleges holmitól. Újra felszabadul hely a lakásban, a padláson, a garázsban vagy az udvaron. Lomtalanítás Budapesten! Használt bútorok elszállítása a hét bármely napján! A lomtalanítás Budapesten időnként minden otthonban szükségessé válik, mert senki nem szívesen dobja a szemétbe a már nem használt, vagy lecserélt tárgyait. Természetesen idővel ezek szépen összegyűlnek, nem kevés helyet foglalva el, és akkor még nem is említettük a rovarok/rágcsálók megtelepedését, valamint a tűzveszélyt amit ezek a “lomok” jelentenek. Az hogy nem dobjuk azonnal a szemétbe teljesen érthető, mivel egyrészt még jó lehet valamire, másrészt emlékek is kötődhetnek hozzájuk, és nem szeretnénk “szemét”-ként tekinteni a dolgainkra, még ha oly haszontalanok is már számunkra.

Ezért fontos elkülöníteni a “valóban szemetet“, a még “jó lehet valamire” tárgyaktól. Időről időre minden otthonban szükségessé válik a lom eltakarítása. Egy esetleges költözés is jó alkalom, hogy megváljon feleslegessé vált tárgyaitól. Nem akarja kivárni az éves lomtalanítást? Nehézséget okoz a nehéz tárgyak mozgatása? Mi segítünk, hogy ne Önnek kelljen bajlódnia a lomszállításssal. Hivatalos lerakóhelyre szállítjuk megunt, elhasználódott, tönkre ment könyveit, bútorait, ruháit, háztartási gépeit. Lomtalanításra lenne szükség, de nem szeretné kivárni az éves szolgáltatást?

Eladta vagy kiadta házát/lakását de üresen kell átadnia? Lecserélné megunt, elhasználódott bútorait lomtalanításra van szüksége?

Tudjuk, hogy a feleslegessé vált nagyobb tárgyaktól, bútoroktól nehéz megszabadulni, hiszen Fővárosi Közterület-fenntartó által szervezett lomszállítás évente csak egyszer van, és persze sosem akkor, amikor aktuális lenne. Mi kedvező lomtalanítás árakon megoldjuk feleslegessé vált ingóságainak elszállítását, így nem Önnek kell lépcsőznie a nehéz bútorokkal, így elkerülheti az esetleges sérüléseket is. Amennyiben minket választ, csak annyi a dolga, hogy rámutat a lomtalanításra szánt tárgyakra, és mi már visszük is. Hívjon minket bizalommal, pincétől a padlásig elszállítjuk ingatlanából az Ön által kért lomokat hivatalos lerakótelepre.

Lomtalanítás Budapest szolgáltatásunkat olyan cégeknek is ajánljuk, akiknek útban vannak a lomok, az elromlott, elhasználódott, feleslegessé vált műszaki cikkek, irodai berendezések, bútorok, felgyülemlett papírok, és ezektől nehézkesen tudnának csak megszabadulni. Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az lomtalanítás Budapest szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és tapasztalt kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a szolgáltatásunkkal kapcsolatban!

Töltse ki az ajánlatkérő lapunkat! Kérjük, hogy minél pontosabban adja meg az adatokat, hogy ezáltal mi is pontos, személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni Önnek!

Lomtalanítás Budapest

ELÉRHETŐEK VAGYUNK 7 - 22 ÓRÁIG

HÍVJON MINKET MOST: (+36) 30 756-0622

Akciós lomtalanítás árak Budapeste!

Mit jelent pontosan a lomtalanítás?

Meg szeretne válni a megunt bútoraitól, szeméttől, felesleges tárgyaktól otthonában, azonban nem tudja, hová tehetné őket? Új bútorait már megvásárolta, azonban a régi bútorok még mindig az otthonában foglalják a felesleges helyet? Mi segítünk Önnek!

Egy nagy takarítás vagy esetleg egy átalakítás folyamán is igénybe veheti lomtalanítás szolgáltatásunkat, lehet szó a lakása kiürítéséről vagy hagyaték felszámolásáról. Igény alapján több tehergépjárművet is rendelkezésre tudunk bocsátani, abban az esetben is ha pincétől a padlásig szeretné felszámolni megunt tárgyait, bútorait, felesleges holmijait.  Ránk mindig számíthat!

Ha már egyszerűen nem fér el a lakásban található lomoktól, esetleg örökölt bútordaraboktól, és az éves lomtalanításig még rengeteg idő van hátra és Önnek nyomban megoldásra van szüksége, továbbá, ha szeretett volna konténert rendelni, de annak a lerakását még engedélyeztetni is szükséges, valamint nincs segítség a holmik elszállítására, akkor mi majd megszabadítjuk Önt a lomoktól!

 

Rendelje meg lomtalanítás Budapest szolgáltatásunkat, ezt követően pedig kényelmesen hátradőlve nézze végig kollégáink precíz és gyors munkáját.

Presets Color

Primary
Secondary