Vélemények

5.0

2015. 04. 19.

Köszönjük, hogy bútorainkat sérülés mentesen szállították át új otthonunkba, és készségesen segítettek azokat végleges helyükre tenni.

Zoltán, Budapest

Mégtöbb Értékelés

Megunt bútorszállítás

Megunt, tönkrement bútorok elszállítása

Megunta vagy elhasználódtak bútorai, és az elszállításuk gondot jelent? Ránk számíthat! A hét bármely napján vállaljuk bútorainak elszállítását mennyiségi korlát nélkül!

Árajánlatért írjon nekünk!

Megunt bútorszállítás, megunt bútorszállítás Budapest – Bízza ránk!

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy számtalan költöztetésen és megunt bútorszállítás folyamatán vagyunk túl csapatunkkal, több száz elégedett Ügyfelünknek költöztettük el bútorait.
Vállalkozásunk legfőképpen költöztetéssel, új és megunt bútorszállítás folyamatával, háztartási nagygépek, zongorák szállításával is foglalkozik. Emellett szolgáltatásaink széles körét képezi a teljes körű költöztetés folyamatának a lebonyolítása az ország bármely pontjára, továbbá az áruszállítási szolgáltatások is.

Megunt bútorszállítás, megunt bútorszállítás Budapest – Mi azonnal segítünk!

Esetleg magánszemélytől vásárolt bútort, azonban azt nem tudja, hogy hogyan fogja haza szállítani a megvásárolt bútort? Netán egy áruházból vásárolta az új bútorokat, azonban túl drágának találja az áruház által biztosított szállítási költséget? Nem tudja, hogy mégis hogyan tudná felcipelni az emeletre a bútorait? Egy megbízható és gyors megunt bútorszállítás szolgáltatást szeretne, hogy mielőbb birtokba vehesse a megvett berendezéseket? Mi azonnal segítünk! Tárcsázzon minket bizalommal!

Kedvező megunt bútorszállítás árak mellett!

Árajánlat Kérés