Vélemények

5.0

2015. 04. 28.

Köszönjük a gyors, precíz munkát. Másnak is jó szívvel ajánlom. Találkozunk legközelebb.

Jose, Budapest

Mégtöbb Értékelés

Páncélszekrény szállítás

Irodaköltöztetés során gondot jelent a páncélszekrény szállítás, mozgatás?

Hívjon minket, és nem lesz gond!

Túlsúlyos tárgyak és páncélszekrény szállítás, mozgatás a hét bármely napján.

Cégünk a költöztetés, bútorszállítás, lomtalanítás mellett vállalja túlsúlyos tárgyak szállítását, épületen belüli mozgatását is.

A páncélszekrény szállítás nem könnyű, megfelelő szaktudást, körültekintést, és erőt igényel. A mozgatás során fontos a csapaton belüli kommunikáció, és az összeszokottság, ezen kívül nélkülözhetetlen a speciális eszközök használata, hogy a páncélszekrény és a szállítás útvonala is sérülés mentes maradjon. Tapasztalt munkatársaink minden szükséges tulajdonsággal, és felszereléssel rendelkeznek ahhoz, hogy az akár több száz kilós páncélszekrényét biztonságosan szállítsák át új helyére.

A hét bármely napján állunk rendelkezésére.

Árajánlatért írjon nekünk!

Páncélszekrény szállítás, páncélszekrény szállítás Budapest

Vállalkozásunk küldetése a páncélszekrény szállítás szolgáltatásunk során, hogy minél átfogóbb és professzionálisabb munkavégzést legyünk képesek nyújtani a páncélszekrény, nehézgép és hangszerek szállítása esetében. A fuvarozói ágazatokon belül, ez az egyik legkényesebb és egyben legnagyobb koncentrációt és fizikai erőnlétet követelő feladatkör. Nem is hiába, hogy a legtöbb fuvarozó nem is vállalja a páncélszekrény szállítás folyamatát, mozgatását.

Páncélszekrény szállítás, páncélszekrény szállítás Budapest

Esetünkben azonban lehet szó zongora vagy páncélszekrény szállításáról, kazán vagy pianínó, továbbá bármilyen extra súllyal rendelkező tárgy fuvarozásáról, csapatunkra biztosan számíthat! Minden tudásunkkal azon fogunk tevékenykedni, hogy értékeid biztonságban az új helyükre kerüljenek.

Kedvező páncélszekrény szállítás árak mellett!

Árajánlat Kérés