ZONGORA ÉS PIANÍNÓ SZÁLLÍTÁS, KÖLTÖZTETÉS
BUDAPEST ÉS ORSZÁGOSAN KEDVEZŐ ÁRAKON

koltoztetes-budapest

ELÉRHETŐEK VAGYUNK 7 - 22 ÓRÁIG

HÍVJON MINKET MOST: (+36) 30 756-0622

További Szolgáltatásaink

Árajánlatkérés

zongora költöztetés, szállítás Budapest

Gondot okoz a pianínó, zongora szállítás? Esetleg máshova kívánja tenni?

Cégünk a költöztetés, bútorszállítás, lomtalanítás mellett vállalja pianínók és zongorák szállítását és mozgatását! A pianínó és zongora szállítás, mozgatás a hangszer súlyát tekintve nem csak erőt, hanem megfelelő szaktudást igénylő feladat, ezért érdemes szakemberre bízni.

Egy zongora/pianínó szállítása, mozgatása során nagy értéke, és külső-belső sérülékenysége miatt fokozott figyelmet és körültekintést igényel. Bízza ránk értékes hangszere szállítását, hogy az sérülésmentesen kerüljön új helyére. Zongorák esetében 3 fős csapatunk végzi a szállítást, míg pianínók szállítását 2 szakértő kollégánk végzi. A hangszerek szállítási ára a zongora és a pianínó nagyságától. Méretétől, illetve a költöztetés fel-, és lerakodó címének a távolságától, az emeletek számától, és a folyosó jellegétől függően kerül megállapításra.

A zongorák, pianínók minimális elhangolódása elkerülhetetlen a mozgatás és a megváltozott klímakörülmények miatt, ezért mindenképp javasoljuk a hangszerek hangoltatását a szállítást követően. Pianínó és zongora szállítás, mozgatás a hét bármely napján, akár egyszeri alkalommal is, de rendszeres szállítási igény esetén is állunk rendelkezésére.

koltoztetes-budapest

ELÉRHETŐEK VAGYUNK 7 - 22 ÓRÁIG

HÍVJON MINKET MOST: (+36) 30 756-0622

koltoztetes-budapest

Olcsó zongora és pianínó szállítás Budapesten és országosan is kedvező árakon!

Profi és szakszerű zongora, pianínó szállítás

Nálunk olcsó zongora és pianínó szállítás árak várják!

Tapasztalt, ügyes zongora szállító kollégák

Hétvégén és ünnepnapokon is zongorákat és pianínókat szállítunk Budapesten és országosan!

pianínó, zongora szallitás

Miért fontos a maximális odafigyelés a pianínó, zongora szállítása közben?

Pianínó költöztetés, zongora költöztetés maximális odafigyeléssel! A pianínó és a zongora nem csupán egy bútordarab a sok közül, hiszen a családi örökség részét is képezhető darabok bizony komoly eszmei értékkel rendelkeznek, amelyekhez tulajdonosaik érzelmileg is erősen kötődhetnek. Ahogy a mondás is tartja, az ilyen hangszernek lelke van!

Éppen emiatt különösen lényeges az odafigyelés és gondosság, ha zongora szállítás vagy pianínó szállítás folyamatáról van szó. Ha cégünk mellett dönt, akkor biztos lehet abban, hogy a szíve számára kedves hangszere megkapja azt a törődést, amelyet megérdemel!

A szakszerű zongora szállítás és a könnyebb manőverezés kivitelezése érdekében, továbbá, hogy megelőzzük a hangszerekben tett kárt, első lépés gyanánt leszereljük az alkatrészeket, a fedeleket, a pedálokat és a hangszer lábait. A zongora szállítás után természetesen az összeszerelés folyamatát is kivitelezzük. A pianínó szállítás folyamata valamelyest egy egyszerűbb művelet, azonban ugyanakkora gondosságot igényel.

A pianínó nem szerelhető szét, emiatt az egész hangszert egyben szükséges felrakodunk majd lerakodnunk. Tömege, méretei és alakja végett a pianínót a nehezebb szekrényekhez hasonlóan hevederek és gurtnik segítségével szállítható. A hangszereket minden esetben stabilan rögzítjük a szállító eszközünkön, hogy fuvarozás folyamán véletlenül se sérülhessenek meg.

A legnagyobb óvatossággal és odafigyeléssel is szükség van azonban a hangszer újhangolására a szállítást követően.

 

Gyors és egyszerű Zongora szállítás, pianínó szállítás Budapest területén és országosan!

koltoztetes-budapest

ELÉRHETŐEK VAGYUNK 7 - 22 ÓRÁIG

HÍVJON MINKET MOST: (+36) 30 756-0622

Zongora, pianínó szállítás árak

Miért cégünket válassza ha pianínó, zongora szállításra van szüksége?

Ajánlott, hogy biztosítva legyen a teherautó részére a parkolóhely, lehetőleg a bejárathoz minél közelebb. Illetve szükséges felmérni a helyszínt is, hogy biztosan befér-e az ajtónyílásokon keresztül a zongora, pianínó? Hogyan lesz lehetőségünk mozogni a lépcsőház területén a pianínó szállítás folyamán?

Rendelkezésünkre áll-e majd egy lift, használható-e, valamint megfelelő-e a teherbírása a hangszer mozgatásához? Pianínó szállítás, Zongora szállítás Költözéskor egy elkerülhetetlen folyamat a hangszerek fuvarozása is. Ha csapatunkkal költöztet, akkor kérjük, jelezze, ha pianínó vagy zongora is található a lakásban! Ebben az esetben felkészülünk ezeknek a szállítására is. Hangszerboltok és zeneiskolák részére szintúgy hasznos lehet, ha egy állandósult, megbízható csapatot alkalmaznak.

A terjedelmes, nagytömegű és értékes hangszerek szállítása rengeteg odafigyelést, tapasztalatot és megfelelő fizikumot követel meg. Ne próbálkozzon soha saját kezűleg vagy ismerősökkel, bízza ezt a kemény folyamatot szakembereinkre!

Mikor lehet fontos a  zongora szállítás, pianínó szállítás?

Költözés során sok esetben elkerülhetetlen a hangszerek fuvarozása is. Ha velünk költöztet, kérjük, előzetesen jelezze, ha pianínó szállítás vagy zongora szállítás is szükséges lesz a költöztetés során!

Ebben a helyzetben mi megfelelően felkészülünk ezek szállítására. Hangszerboltok, zeneiskolák részére szintúgy hasznos lehet, ha egy állandó, megbízható csapat mellett döntenek. Csapatunk évek óta szállítja számos intézmény zongoráit, pianínóit, továbbá természetesen lakossági megrendelők számára is állunk rendelkezésre. 

A terjedelmes, nagytömegű és értékes hangszerek biztonságos szállítása érdekében odafigyelésre, tapasztalatra és megfelelő fizikumra van szükség. Ne próbálkozzon saját kezűleg vagy ismerősök segítségével, inkább bízza a kemény munkát szakembereinkre!

Presets Color

Primary
Secondary