Vélemények

2016. 05. 17.

Ezúton is köszönöm a munkájukat, mindenben kifogástalanok voltak. Örülök, hogy vannak még az országban ilyen jó cégek/szakemberek, maradjanak is meg annak. Csak a legfelsőbb fokon tudok/tudunk nyilatkozni mindazért, amit értünk...

Zongora szállítás

Gondot okoz a zongora szállítás? Esetleg máshova kívánja tenni?

Mi segítünk Önnek!

Pianínó és zongora szállítás, mozgatás a hét bármely napján.

Cégünk a költöztetés, bútorszállítás, lomtalanítás mellett vállalja pianínók és zongorák szállítását és mozgatását!

A pianínó és zongora szállítás, mozgatás a hangszer súlyát tekintve nem csak erőt, hanem megfelelő szaktudást igénylő feladat, ezért érdemes szakemberre bízni. Egy zongora/pianínó szállítása, mozgatása során nagy értéke, és külső-belső sérülékenysége miatt fokozott figyelmet és körültekintést igényel. Bízza ránk értékes hangszere szállítását, hogy az sérülésmentesen kerüljön új helyére.

Zongorák esetében 3 fős csapatunk végzi a szállítást, míg pianínók szállítását 2 szakértő kollégánk végzi.

A hangszerek szállítási ára a zongora és a pianínó nagyságától, méretétől, illetve a költöztetés fel-, és lerakodó címének a távolságától, az emeletek számától, és a folyosó jellegétől függően kerül megállapításra.

A zongorák, pianínók minimális elhangolódása elkerülhetetlen a mozgatás és a megváltozott klímakörülmények miatt, ezért mindenképp javasoljuk a hangszerek hangoltatását a szállítást követően.

Pianínó és zongora szállítás, mozgatás a hét bármely napján, akár egyszeri alkalommal is, de rendszeres szállítási igény esetén is állunk rendelkezésére.

Árajánlatért írjon nekünk!

Árajánlat Kérés