Vélemények

2017. 01. 30.

Minden tiszteletünk a fiúké!Nem egy könnyű munka a költöztetés, ők mégis jókedvűen és pikk-pakk hurcoltàk a nehéz dolgainkat a második emeletről. Közvetlenek, precízek és nagyon mobilisak. Minden kérésünket igyekeztek teljesíteni.Még...

Lomtalanítás

Köszönöm Szili Dánielnek és társának a pontos és korrekt
munkáját.

Klára

Kifogástalan munka

Minden tiszteletünk a fiúké!Nem egy könnyű munka a költöztetés, ők mégis jókedvűen és pikk-pakk hurcoltàk a nehéz dolgainkat a második emeletről.
Közvetlenek, precízek és nagyon mobilisak. Minden kérésünket igyekeztek teljesíteni.Még ebédidőt sem tartottak!
5 helyett 6 csillagot érdemelnek!?
Családbarát szolgáltató, csak ajánlani tudjuk.
Köszönettel: két kisgyermekes család

Köszönet

Ezúton is köszönöm a munkájukat, mindenben kifogástalanok voltak. Örülök, hogy vannak még az országban ilyen jó cégek/szakemberek, maradjanak is meg annak.
Csak a legfelsőbb fokon tudok/tudunk nyilatkozni mindazért, amit értünk tettek. Most már nem tervezünk pakolni valót, de ki tudja, mit hoz az élet. Minden esetre nálunk más nem jöhet szóba, csakis Önök. Ismerőseimnek is fogom ajánlani Önöket, ha kérdeznek bennünket, esetleg szóba jön a téma.
Estére biztosan nagyon elfáradtak a fiatalemberek, mégis teljesítették még a legcifrább kéréseinket is.
József, Budapest

ritka ma az ilyen cég

Percre pontos, udvarias, a munkára figyelmes emberek jöttek hozzám. Ritka manapság az ilyesmi.

Köszönöm

Köszönjük a gyors, precíz munkát. Másnak is jó szívvel ajánlom. Találkozunk legközelebb.

Pontos, gyors, megbízható

Köszönjük, hogy bútorainkat sérülés mentesen szállították át új otthonunkba, és készségesen segítettek azokat végleges helyükre tenni.

Mindenkinek ajánlom!

Több rossz tapasztalat után félve választottam költöztető céget legutóbbi költözésem során. Pontosak voltak, nem húzták az időt, és az előre megbeszélt árat fizettem a költözés végén.

Hosszas keresgélés után választottam Önöket!

Hosszas keresgélés után választottam Önöket. Két kisgyerekkel költöztünk egy családi házba. A költöztetők kedvesek voltak, segítettek a csomagolásban, és miután a bútorokat a helyükre tették, minden dobozt abba a szobába vittek, ahova való volt. Csak ajánlani tudom Őket!

Árajánlat Kérés