MAGUNKRÓL: BEMUTATKOZIK CÉGÜNK A DBR KÖLTÖZTETÉS

koltoztetes-budapest

ELÉRHETŐEK VAGYUNK 7 - 22 ÓRÁIG

HÍVJON MINKET MOST: (+36) 30 756-0622

MAGUNKRÓL: 10 ÉV TAPASZTALAT – DBR KÖLTÖZTETÉS BUDAPEST

Munkatársaink 2005 óta foglalkoznak lakossági és céges költöztetéssel, szállítással, lomtalanítással. Fő profilunk a költöztetés, lomtalanítás. Munkánkat a megbízhatóság, a pontosság és a precizitás jellemzi.

Cégünk munkatársai megbízható, összeszokott emberekből állnak, remek probléma megoldó képességgel rendelkeznek, és mindannyiunk számára fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek munkákkal. A határidőket legjobb tudásunk szerint igyekszünk betartani, legyen nappal vagy éjszaka, hétvége vagy ünnepnap.

Több száz költöztetés, szállítás lebonyolítása után rendelkezünk kellő tapasztalattal ahhoz, hogy garanciát tudjunk vállalni a problémamentes költözésre. Szükség esetén a csomagolásban, bútorok szét-, illetve összeszerelésében is segítségére tudunk lenni.

koltoztetes-budapest

Visszahívjuk önt! (7:00 - 22:00)

Hívjon minket most! : +36 30 756 0622

Költöztetés Budapest

Tapasztalat

SOK SZÁZ PROFIN ELVÉGZETT KÖLTÖZTETÉST!

Több, mint 10 éve foglalkozunk költöztetéssel belföldön és külföldön egyaránt. Ez idő alatt nagy gyakorlatot szereztünk abban, hogy mit-hogy ajánlott csomagolni, rakodni, hogy mikor merre érdemes közlekedni, hogy az esetleges dugókat elkerüljük.

Megbízhatóság

RÁNK A HÉT MINDEN NAPJÁN SZÁMÍTHAT

Mert nálunk nincsenek rejtett költségek, emelet díj, hétvégi felár…
Mert igény esetén díjmentes helyszíni felmérést végzünk, mely alapján pontosabb árajánlatot tudunk adni a költözésre vonatkozóan.

Költséghatékony árak

MI EGÉSZ ÉVBEN KORREKT ÁRAKON DOLGOZUNK

Mert rengeteg tanácsot tudunk adni, hogy mit hogy ajánlott Önnek bepakolni, mellyel olcsóbbá teheti költözését.

Presets Color

Primary
Secondary