Vélemények

2016. 05. 17.

Ezúton is köszönöm a munkájukat, mindenben kifogástalanok voltak. Örülök, hogy vannak még az országban ilyen jó cégek/szakemberek, maradjanak is meg annak. Csak a legfelsőbb fokon tudok/tudunk nyilatkozni mindazért, amit értünk...

Blog – költöztetés, lomtalanítás

Költöztetés, lomtalanítás tippek Budapesten! Kedvező árak

Tippek, hogy a költöztetés és lomtalanítás nehogy tortúra legyen Budapesten!

Akár lakás vagy ház, akár iroda költöztetéshez, akár csak egy egyszerű lomtalanításhoz, akár belföldi költöztetéshez Budapesten, akár nemzetközi költöztetéshez próbálunk kedvező áron költöztetőt keresni, nem vagyunk könnyű helyzetben.

Jó lenne, ha meg tudnánk magunk oldani a költözést, de a legtöbb esetben olyan nagyméretű, nehéz bútorokat kellene tudnunk ehhez megmozgatni és szállítani, ami egy átlagember átlagos autójával szinte lehetetlen kihívásnak bizonyulhat.

Ekkor pedig még nem is beszéltünk arról, hogy a költöztetés során a budapesti költöztetőknek törékeny, mégis, eszmei szempontból rendkívül értékes tárgyakat is szállítaniuk kell.

 

Hívjon minket Most!   +36-30-756-0622

Meg kell birkózniuk a nagymama által örökölt porcelán ebédlőkészlettel, a nászajándékba kapott kristálypoharakkal, az értékes kütyükkel, de akár az ékszerek szakszerű szállítása is kihívás elé állítja a költöztetőket.

Attól viszont még, hogy nem tudjuk minden tárgy szállítását önállóan megoldani, magunk is sokat tehetünk azért, hogy a költözés minél kisebb tortúrával járjon.

A költöztetésben jártas szakemberek, azaz a költöztetők – legyen szó akár belföldi költöztetésről kedvező árakon Budapesten, nemzetközi költöztetésről, iroda költöztetésről vagy lomtalanításról – általában egyetértenek abban, hogy a költözéshez való felkészülést nem szabad az utolsó pillanatra hagyni.

Mihelyst megtudjuk, hogy hamarosan költöznünk kell, máris elkezdhetjük a költözés szervezését, legalább gondolatban.

Attól függően, hogy mennyi holmival, milyen járművel és hová fogunk költözni – belföldi költöztetésről, nemzetközi költöztetésről, iroda költöztetésről vagy lomtalanításról lesz szó – érdemes minél hamarabb átgondolnunk, hogy mi az, amit mindenképpen magunkkal szeretnénk vinni, illetve melyek azok a tárgyak, amelyektől nem esik nehezünkre megválnunk.

A belföldi költöztetés árak Budapesten, de még a nemzetközi költöztetés árak is ugyanis nagy mértékben módosulhatnak annak függvényében, hogy mennyi mindent viszünk magunkkal, hány költöztetőre van szükségünk a pakoláshoz és a rakodáshoz, hány munkaórát vesz igénybe az anyagmozgatás, na és persze attól is, hogy milyen jól sikerült választanunk profi költöztető csapatot Budapesten.

Így tehát a költözés első lépése mindig a lomtalanítás, selejtezés kell, hogy legyen – először nyilván csak gondolatban, később pedig a gyakorlatban is megvalósítva.

Ha nemzetközi költöztetést kérünk és mondjuk egy kis garzonba költözünk a tágas családi házunk helyett, akkor ez az időszak nagyon sok körültekintést fog igényelni.

Próbáljunk tehát minél több mindentől megválni, ami túl nagy és pótolható – hiszen könnyen előfordulhat, hogy jobban járunk, ha odakint ugyanazt újonnan megvásároljuk és a barkácsáruházból kiszállíttatjuk akár ingyenesen is, mintha hetedhét határon át megpróbáljuk elcipeltetni magunkkal.

Láthatjuk tehát, hogy a költözés legfontosabb és sokszor a leginkább hosszadalmas része fejben történik.

Ha megpróbáljuk kiszelektálni a felesleges holmit, az évszaknak nem megfelelőket már folyamatosan elkezdjük dobozolni, illetve, ha mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél inkább átgondoltan és szervezetten történjen a költöztetés – profi és tapasztalt költöztetőkre bízzuk a munkát, mindenről előre eldöntjük, hol lesz a helye – akkor a költöztetés könnyen, gyorsan és gördülékenyen fog menni, és csak minimális tortúrát fog jelenteni.

 

Hívjon minket Most!   +36-30-756-0622

Hogyan történik a gyors, és szakszerű lomtalanítás Budapesten kedvező árakon?

lomtalanítás

Életünk során sokszor kerülhetünk olyan szituációba, amikor egyik ingatlanból költözünk a másikba, és már nincs szükségünk a régi, vagy megunt dolgainkra. Ekkor jöhet szóba a lomtalanítás, melynek során a költöztető vállalkozás szolgáltatását megrendelve kényelmesen, és biztonságosan megszabadulhatunk ezektől az ingóságainktól.

Mivel a lomtalanítással már évek óta foglalkozó cégek, csak megbízható szakemberekkel működnek együtt, a ház-és lakás tulajdonosoknak nem kell idegeskedniük a bútoraik, zongorájuk, vagy más egyéb nem kívánatos tárgyaik miatt, hiszen csak megmondják miket kell vinni, és a költöztető brigád végzi is a dolgát.

Úgy dolgoznak, hogy Önnek nem kell semmit megfognia, cipekedni – egyszóval ez a csapat vállalja a lépcsőzést, mindenféle kockázatát ennek a nem mindennapi nehéz fizikai munkának, hiszen erre nem mindenki alkalmas.

 

Hívjon minket Most!   +36-30-756-0622

Mondjuk ezt azért, mert csak speciálisan erre a munkára kifejlesztett eszközökkel lehetséges a bútorszállítás, zongoraszállítás, illetve a háztartási eszközök kipakolása, majd elszállítása.

Az sem mindegy, hogy a lomtalanító cég milyen gépjárművekkel szállítja el a bútorokat, mert csak kifogástalan műszaki paraméterekkel rendelkező tehergépkocsit lehet erre a célra felhasználni, és a 100%-ig biztonságos, megfelelően rögzített áruszállításra is nagy hangsúlyt kell fektetnie a cég munkatársainak, ha nem akarnak pl. egy közúti ellenőrzés során rendőrségi büntetőcsekket kapni.

A lomtalanító brigád szakemberei direkt erre a munkavégzésre előírt munkavédelmi bakancsban, megfelelő tapadást biztosító védőkesztyűben, valamint biztonsági hevederrel ragadják meg a nehezebb tárgyakat, majd rakják fel a gépjármű rakodóterébe.

Ön is éppen költöztetés, lomtalanítás előtt áll ? Akkor ne hezitáljon, és hívja fel munkatársunkat, majd egyeztessen vele a lomtalanítás szolgáltatásunkkal kapcsolatosan !

Költöztetés Budapest területén és országosan profi szakemberekkel kedvező árakon! Lomtalanítás Budapesten, lomelszállítás szuper árakon!

 

Hívjon minket Most!   +36-30-756-0622

Milyen gyakori gondok jelentkeznek a költöztetés során ?

költöztetés

Zongora, bútor, vagy háztartási gépek szállításakor – valljuk be – nem mindegy, hogy a korábbi helyéről az új helyére milyen állapotban jutnak el az ingatlan tulajdonosok értékei.

Akik éppen a költöztetésen törik a fejüket, sokszor követik el azt a hibát, hogy a barátokat hívják el segítségül. Ám ez gyakran ahhoz vezet, hogy mivel a nehéz bútorok megfogása-szállítása nem is olyan felhőtlen öröm személyi sérülések következnek be a művelet során.

Gondolunk most itt arra, hogy például a sarkoknál, csúszásmentes kesztyű nélkül megragadott páncélszekrény cipelés közben ráeseik a delikvens lábára, és ezzel súlyos sérülést, netán roncsolódást, törést idéz elő. Láthatjuk, hogy ilyenkor a költöztetés biztonságos végrehajtása mennyire a háttérbe szorul, és bizony ilyenkor a tárgyaink is sérülhetnek, nem beszélve a sérült gyors, és szakszerű kórházi ellátásáról.

Az igazat megvallva az átlagemberek nem alkalmasak ilyen súlyos dolgok cipelésére, szállítására, hordására, hiszen a hirtelen fizikai megterhelés következtében sérülhet a kezünk, a hátunk, a vállunk, a derekunk, és a bokánk is kificamodhat.

Ezzel ellentétben egy rutinos, és sok éve a szakmában tevékenykedő bútorszállító cég felkészülve, a megfelelő eszközök igénybevételével végzi a nehéz bútorok költöztetését.

Ilyen eszközök lehetnek például a heveder, vagy hám, amelyek segítségével a hozzáértő bútorpakoló munkatárs elkerülheti a sérülést, mivel a gerincoszlopára egyenlő mértékű terhelés jut. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy mennyire fontos ilyenkor a sokéves tapasztalat, és technika kivitelezése a költöztetés alatt. Így ezek a nehéz fizikai munkát végző dolgozók könnyedén szállítanak nagy bútorokat anélkül, hogy a berendezések épségét, valamint az egészségüket kockára tennék.

Ön se kockáztasson, hanem keresse költöztető cégünket, és kérjen árajánlatot !

Árajánlat Kérés