Vélemények

5.0

2015. 04. 19.

Hosszas keresgélés után választottam Önöket. Két kisgyerekkel költöztünk egy családi házba. A költöztetők kedvesek voltak, segítettek a csomagolásban, és miután a bútorokat a helyükre tették, minden dobozt abba a szobába...

Zsófia, Budapest

Mégtöbb Értékelés

Bútorszállítás

Drága vagy nehezen megoldható a bútorszállítás? Nehezek a bútorai és nincs lift?

Mi segíthetünk Önnek!

Bútorszállítás az üzlettől az otthonáig, belföldön és külföldön egyaránt, a hét minden napján.

Új bútort vásárolt, de az üzlet túl drágán vállalja a bútor házhoz szállítását? Esetleg nem vállalják a bútor emeletre való felvitelét, helyére tételét? Használt bútort vásárolt, de szállítást nem tudja megoldani? 

Tapasztalt munkatársainkkal megoldást nyújtunk problémájára. Akár az üzlettől otthonáig vállaljuk a bútorainak sérülésmentes szállítását, helyére tételét, és akár a régi bútorokat is elszállítjuk.

Cégünk mennyiségi korlát nélkül vállalja bútorok szállítását, emeletre való felvitelét, a bútor helyre tételét, igény esetén akár az összeszerelést is.

Néhány javaslat a szállítás egyszerűsítésére és a munkaidő rövidítésére:

  • A szekrények ajtajait érdemes leragasztani, így elkerülhetőek a sérülések az ajtók kinyílása esetén. A leragasztáshoz nem tanácsoljuk a barna színű ragasztó használatát, mert az nyomot hagy.
  • A polcokat mindenképp tanácsoljuk kiszedni.
  • 2 méternél magasabb bútorok esetén lapra szerelt állapotban könnyebb és biztonságosabb a szállítás. Lapra szerelés esetén javasoljuk, hogy a kiálló csavarokat, tipliket is szedjék ki, mivel hiába takarjuk le a bútorokat ezek a kiálló alkatrészek könnyen sérüléseket okozhatnak a bútor többi darabjában.

A DBR Költöztetés munkatársai a hét bármely napján az Ön rendelkezésére állnak, legyen szó bútorszállítás, költöztetés, lomtalanítás, nemzetközi költöztetés és egyéb munkákról!

Árajánlatért írjon nekünk!

Bútorszállítás, Bútorszállítás Budapest – Bízza profikra!

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy több ezer költöztetésen és bútorszállítás folyamatán vagyunk túl csapatunkkal, több száz elégedett Ügyfelünknek költöztettük el bútorait.

Vállalkozásunk legfőképpen költöztetéssel, új és használt bútorszállítás folyamatával, háztartási nagygépek, zongorák szállításával is foglalkozik. Emellett szolgáltatásaink széles körét képezi a teljes körű költöztetés folyamatának a lebonyolítása az ország bármely pontjára, továbbá az áruszállítási szolgáltatások is.

Bútorszállítás, Bútorszállítás Budapest – Mi bármikor segítünk!

Esetleg magánszemélytől vásárolt bútort, azonban azt nem tudja, hogy hogyan fogja haza szállítani a megvásárolt bútort? Netán egy áruházból vásárolta az új bútorokat, azonban túl drágának találja az áruház által biztosított szállítási költséget? Nem tudja, hogy mégis hogyan tudná felcipelni az emeletre a bútorait? Egy megbízható és gyors bútorszállítás szolgáltatást szeretne, hogy mielőbb birtokba vehesse a megvett berendezéseket? Mi azonnal segítünk! Tárcsázzon minket bizalommal!

Kedvező bútorszállítás árak mellett!

Árajánlat Kérés