Olcsó Bútorszállítás Budapesten és országosan
kedvező árakon!

Új bútort vásárolt és nincs aki hazavigye? Bútorszállítás budapesten akciós árakon egész évben!

koltoztetes-budapest

ELÉRHETŐEK VAGYUNK 7 - 22 ÓRÁIG

HÍVJON MINKET MOST: (+36) 30 756-0622

További Szolgáltatásaink: Bútorszállítás

Árajánlatkérés

Bútorszállítás Budapest

Drága vagy nehezen megoldható a bútorszállítás? Nehezek a bútorai és nincs lift? MI SEGÍTHETÜNK ÖNNEK!

Új bútort vásárolt, de az üzlet túl drágán vállalja a bútor házhoz szállítását? Esetleg nem vállalják a bútor emeletre való felvitelét, helyére tételét? Használt bútort vásárolt, de szállítást nem tudja megoldani?

Tapasztalt munkatársainkkal megoldást nyújtunk problémájára. Akár az üzlettől otthonáig vállaljuk a bútorainak sérülésmentes szállítását, helyére tételét, és akár a régi bútorokat is elszállítjuk. Cégünk mennyiségi korlát nélkül vállalja bútorok szállítását, emeletre való felvitelét, a bútor helyre tételét, igény esetén akár az összeszerelést is.

Néhány javaslat a szállítás egyszerűsítésére és a munkaidő rövidítésére: A szekrények ajtajait érdemes leragasztani, így elkerülhetőek a sérülések az ajtók kinyílása esetén. A leragasztáshoz nem tanácsoljuk a barna színű ragasztó használatát, mert az nyomot hagy. A polcokat mindenképp tanácsoljuk kiszedni. 2 méternél magasabb bútorok esetén lapra szerelt állapotban könnyebb és biztonságosabb a szállítás. Lapra szerelés esetén javasoljuk, hogy a kiálló csavarokat, tipliket is szedjék ki, mivel hiába takarjuk le a bútorokat ezek a kiálló alkatrészek könnyen sérüléseket okozhatnak a bútor többi darabjában.

A DBR Költöztetés munkatársai a hét bármely napján az Ön rendelkezésére állnak!

 

Bútorszállítás az üzlettől az otthonáig, belföldön és külföldön egyaránt, a hét minden napján!

Bútorszállítás árak kedvezően Budapesten

ELÉRHETŐEK VAGYUNK 7 - 22 ÓRÁIG

HÍVJON MINKET MOST: (+36) 30 756-0622

koltoztetes-budapest

Olcsó bútorszállítás Budapesten és országosan is kedvező árakon!

Profi és szakszerű bútorszállítás

Nálunk olcsó bútorszállítás árak várják!

Tapasztalt, ügyes bútorszállító kollégák

Hétvégén és ünnepnapokon is bútorokat szállítunk Budapesten és országosan!

Bútorszállítás árak kedvezően Budapesten

Miért bízza profikra a Bútorszállítást Budapesten is?

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy több ezer költöztetésen és bútorszállítás folyamatán vagyunk túl csapatunkkal, több száz elégedett Ügyfelünknek költöztettük el bútorait. Vállalkozásunk legfőképpen költöztetéssel, új és használt bútorszállítás folyamatával, háztartási nagygépek, zongorák szállításával is foglalkozik.

Emellett szolgáltatásaink széles körét képezi a teljes körű költöztetés folyamatának a lebonyolítása az ország bármely pontjára, továbbá az áruszállítási szolgáltatások is.

Mi bármikor segítünk – Bútorszállítás Budapesten kevező árakon!

Esetleg magánszemélytől vásárolt bútort, azonban azt nem tudja, hogy hogyan fogja haza szállítani a megvásárolt bútort? Netán egy áruházból vásárolta az új bútorokat, azonban túl drágának találja az áruház által biztosított szállítási költséget? Nem tudja, hogy mégis hogyan tudná felcipelni az emeletre a bútorait?

Egy megbízható és gyors szolgáltatást szeretne, hogy mielőbb birtokba vehesse a megvett berendezéseket? Mi azonnal segítünk!

Presets Color

Primary
Secondary